Vanwege seizoensdrukte kan het antwoord op vragen en offertes langer duren dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak.

 

Wegens vakantie
gesloten van
20 Juli t/m 13 Aug.

Een CorTenstalen kantopsluiting kunt u gebruiken voor de afwerking van uw gazon, pad, border of perk. Steel Garden levert twee soorten CorTenstalen kantopsluitingen, vlak of gezet in 2 en 3mm dikte.

Een vlakke of een gezette CorTenstalen kantopsluiting

De vlakke CorTenstalen kantopsluiting is geschikt voor gebogen vormen. De gezette CorTenstalen kantopsluiting is geschikt voor rechte lijnen.

Impressies:

CorTenstaal Kantopsluiting

Vlakke CorTenstaal kantopsluiting

 

 

Maatwerk Kantopsluiting

Gezette CorTenstaal kantopsluiting

 

Hardhouten piketpaaltjes

Piketpaaltje voor kantopsluiting

         

Bevestiging kantopsluiting

De CorTenstaal kantopsluiting vlak en gezet zijn voorzien van aangelaste bevestigingsstrips om de 60 cm aan de achterzijde. Hiermee wordt de kantopsluiting tegen de hardhouten piketpaaltjes geschroefd. De koppeling van twee delen wordt verkregen door twee delen tegen een piketpaaltje te schroeven. Door de aangelaste strips is de bevestiging niet zichtbaar wat een strak eindresultaat geeft. De hardhouten piketpaaltjes zijn leverbaar in 300, 400 en 600mm lengte. 

Wilt u een cortenstalen kantopsluiting kopen?

U kunt hier een schitterende CorTenstalen kantopsluiting kopen door hieronder een offerte aan te vragen. U kunt de lengte en de hoogte en evt. een afbeelding toevoegen, zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken. 

Helaas zijn deze producten tijdelijk niet leverbaar
Afmetingen en prijzen Kantopsluiting Gezet 
Afmetingen en prijzen Kantopsluiting Vlak 
Foto's

Tuin CorTenstaal   CorTenstaal

Kantopsluiting CorTenstaal   CorTen Kantopsluiting